Аптечният бос удари общински съветник от Варна, след което беше арестуван

 

„Считам себе си за абсолютно невинен и смятам да положа максимални усилия да го докажа това в съда”, заяви Веселин Марешки в предаването „Здравей, България”.

 

Аптечният бос беше арестуван, след като ударил в лицето общинския съветник от Варна Костадин Костадинов. Повод за спречкването е имотен спор. Става въпрос за пицария, към част от която Марешки има претенции. Собственикът на пицарията твърди, че от няколко дни Марешки го тормози и че чрез фалшиво пълномощно е спрял тока в заведението. Самият общински съветник Костадин Костадинов е попаднал в скандала, тъй като е близък на собственика на пицарията.

 

Пред Нова телевизия Марешки обясни, че никога не е имал хулигански прояви. 

 

„След като съм постигнал толкова много в живота, без да съм бил хулиган и побойник, мога ли на 47 години да се променя и от нормален човек да стана побойник и хулиган”, заяви Марешки. 

 

По думите му във въпросния скандал той е защитавал имота си. 

 

„Ако с един шамар му направя комоцио, представете си, ако си затворя ръката в юмрук. В съда ще уточним имало ли е шамар”, допълни той.

 

Марешки заяви, че след дълги години на борба с аптечната мафия, сега се е сблъскал с имотната мафия.

 

„Не вярвах, че може по този начин да заграбиш имота на даден човек. Тези хора влязоха в моя имот. А моят имот е земята пред това заведение. Целият парцел е мой”, заяви Марешки. 

 

Целия разговор гледайте във видеото!