Алекс Раева и DJ Doncho носят клубната атмосфера с хита Just Dance тази вечер в X Factor

Как звучат мъжете на X Factor в изпълнение на женски вокали и как звучат жените в изпълнение на някои от най-големите мъже в поп и рок музиката? Отговорите ще разберем тази вечер от 21.00 ч. в X Factor, когато мъжете ще „влязат в обувките на дамите” и ще пеят песни на жени, а жените точното обратното – ще се представят с песни на мъже.

 

Невена и Славин ще чуят своите идоли в едно нетрадиционно изпълнение. Най-голямата почитателка на Бионсе в България ще преотстъпи парчето Listen на Славин, който пък ще чуе как биха звучали Aerosmith в изпълнение на чаровната блондинка. 

 

Повелителите на женските сърца Иво и Пламен ще демонстрират вокални умения с Риана и емблематичното ѝ парче Please don’t stop the music. 

 

Михаела ще даде всичко от себе си, за да представи една звезда, към която има дълбок сантимент. След личната среща с Джеймс Артър и признанието, което получи от британския поп певец, че в нея живее истинска поп звезда, тази вечер Михаела ще трябва да оправдае доверието в нея, като изпее именно неговия хит Recovery. 

 

Георги Бенчев няма да изневери на различния си почерк и ще изпълни парче на една от най-екстравагантните и щури певици от световната сцена – Pink.

 

Мирян ще приеме предизвикателството на вокалистката на една добре познатата банда, а именно Zombie на The Cranberries. 

 

Майсторът на интерпретацията Траян пък ще трябва отново да надскочи високата  летва, която си е поставил с изпълнение на Amy Winehouse.  

 

Освен финалистите, тази вечер в X Factor ще пеят и водещите. Алекс Раева и DJ Doncho ще се съберат на сцената, за да представят новия си денс хит Just Dance. Именно по този начин ще бъде открит и днешния концерт – с микс от впечатляваща хореография, светлинното шоу и неустоимия тандем Алекс Раева – DJ Doncho. 

 

Гледайте лайв концертите на X Factor – вторник 21:00 ч. и четвъртък от 22:00 ч. по Нова