Екип на Нова засне Сапунджиев да шофира в столицата

Екип на Нова телевизия засне Георги Сапунджиев, подсъдим за убийството на 4-годишния Паоло,  да шофира в столицата, въпреки че окръжният съд го лиши от правото да управлява моторно превозно средство за 5 години. Решението на съда обче се обжалва пред апелативния съд и все още не е влязло в сила. 

Още по темата

 

Той беше в столицата, за да участва в турнир по стрелба с лък.  Той отказа да отговорите на въпросите на екипа на Нова. Част от останалите състезатели по стрелба обаче се съгласиха да коментират. "Никой не е застрахован от такова нещо, на всеки може да се случи", коментира Ивайло Иванов. 

 

Продължава цинизмът, безочието, наглостта на този човек", коментира в ефира на Нова майката на Паоло, Красимира. "Очаквам делото да се развие грубо казано в наша полза. Ние нямамем никаква полза от това дело, но очакваме една по-справедлива присъда. Отвратително е това, което се случва, но струва ми се, че още по-отвратитително е, че има хора, които се изправят и открито казват, че едно убийство не може да е нещо, заради което да наречем убиеца - убиец", добави тя. 

 

Повече по темата - гледайте във видеото!