Тази година фестивалът ще бъде на 7 и 8 август

Spirit of Burgas се завръща с ново издание на 7 и 8 август тази година. Организаторите заедно с общината в Бургас обединяват усилия, за да бъде продължено развитието на фестивала. 

 

Изгрял през далечната 2008 г., Spirit of Burgas бързо се превърна в символ на града и спечели още по-голяма популярност на Бургас и региона като желана дестинация в областта на културния туризъм.

 

"За мен е огромно удоволствие да потвърдя, че на 7 и 8 август музикалният фестивал се завръща. Едногодишното прекъсване ни позволи да направим своите изводи и да съберем експертен екип, специализиран в маркетинга и организацията на фестивали в Източна Европа, с който ще продължим да пишем успешната история на Spiriт of Burgas“, заяви кметът на Бургас Димитър Николов.

 

За шестгодишната си история фестивалът привлече изпълнители като Faith No More, The Prodigy, Korn, Skunk Anansie, Moby, Wu-Tang Clan и много други. 

 

И тази година меломаните ще могат да се насладят на разнообразие от сцени и изпълнители, обхващащи почти всички музикални жанрове. Тази година фестивалът ще се проведе в два дни на три сцени. Билетите тръгват в продажба от сряда, 18 март.