Те са с висока разделителна способност, твърди журналистът

Русия е платила за камерите пред монумента на окупационната червена армия в София”, заяви в студиото на „Здравей, България” журналистът Иво Инджев. 

Още по темата

 

„Русия дава пари и контролира какво правят българите на този паметник чрез българската полиция от Първо РУП в София. Тези камери са с висока разделителна способност, такива няма и по пътищата”, каза още той.  

 

Онзи ден отново арестуваха българи, затова че са написали истината върху паметника, че става дума за окупация. Едно униформено лице от районното управление е признало пред арестуваните, че им оказват натиск от руското посолство”, заяви Инджев.

 

В студиото на „Здравей, България” днес той представи новата си книга „Течна дружба 3”. „Лъжата, че Русия е освободила България, втълпена на българите, е веригата, с която българите са закотвени пропагандно и днес на европейското дъно, разчекнати между естествените си европейски стремежи и лъжите за свободата, която ни била донесла най-мракобесната империя в Европа през 19 век”, пише в книгата си Иво Инджев. Ако искате да научите какво още пише той, можете да отидете на представянето на книгата  утре вечер в 18.30 часа в зала „България” в столицата.