Жана разиграва етюди като сладникава американка за образа на Тейлър Суифт в „Като две капки вода“

За първи път в кариерата си провокативният поп фолк изпълнител Азис ще трябва да се лиши от сценичния си колорит. Причината е предстоящото преобразяване в „Като две капки вода“ в легендарната народна певица Янка Рупкина, която има семпло поведение, компенсирано с божествен глас.

 

„Васко има късмет, че не само притежава вокални данни, но и присъщата му орнаментика може лесно да се превърне в народно пеене. За сметка на това образът е на другия полюс от Азис– няма да има танци, ефектни костюми или каквито и да било провокации“, коментират специалистите от шоуто, които смятат, че артистизмът на Азис ще бъде поставен пред сериозно изпитание.  

 

Жана, която не крие любовта си към рок музиката, ще трябва да премине от образа на Милена в амплоато на американска колежанка За да влезе успешно в стилистиката на Тейлър Суифт, по време на репетициите червенокосата изпълнителка импровизира образа на мажоретка, както и „муцунките и цупенията, характерни за захаросаните момичета“.


Дуетът-повелител на женските сърца през 90-те – Modern Talking, ще открие вечерта на новите преобразявания. Зад образите на Дитер Болен и Томас Андерс ще бъдат скрити любими водещи от телевизионния ефир, а един от тях ще се озове на съдийската маса наред с Магърдич, Хилда и Фънки. 


 Ще се справи ли Азис с образа на Янка Рупкина без своя характерен почерк? Кои са гост-звездите, преобразени в Modern Talking и кой ще заеме четвъртото място в журито? – ще разберете утре вечер, от 20:00ч. по НОВА.