Янка Рупкина похвали Азис за изпълнението му

Въздействащото изпълнение на Криско, който се превъплъти в Дими от „Сленг“, предизвика сълзи и тъжни усмивки сред публиката и участниците на „Като две капки вода“.

 

„В някои моменти приликата беше толкова голяма, че настръхвах!“ сподели дълбоко развълнуваната Хилда, която аплодира на крака заедно с останалата част от журито умелото изпълнение на песента „Мой свят“.

 

„Това шоу ми дава много и наистина съм щастлив, че мога да бъда част от всичко това“, призна Криско, показвайки също така необходимия респект към загиналия фронтмен на „Сленг“ и едно от най-популярните български парчета на 90-те.

 

Ненчо Балабанов превърна залата на „Като две капки вода“ в истински концерт на Веселин Маринов, с много аплодисменти и безброй букети. Въпреки коментарът на журито, че е можел да даде повече енергия, актьорът получи похвала от самия Веселин Маринов, който възкликна: „Щастлив съм, че ще има моя песен в твое изпълнение!“.

 

Фолк кралят АЗИС направи впечатляваща интерпретация на песен на Янка Рупкина, която изпълни единствено на фалцет.

 

„Изключително трудно е да пееш пред великата Янка Рупкина!Не бих си позволил да я имитирам.“, беше коментарът на Васко, който призна, че се е постарал да изпълни песента по свой начин, запазвайки същността й.

 

„Щастлива съм, че АЗИС намери смелост да изпее тази много трудна песен! Справи се чудесно и му пожелавам да продължава да се развива“, беше пожеланието на световноизвестната народна певица.