"Иначе нямаше да се върна в България", казва той в интервю за Миролюба Бенатова

 

"Отвратително е, че ме обвиняват мен в това убийство". Това каза в ексклузивно интервю за Миролюба Бенатова Николай Русинов - Чеци, осъден за убийството на Яна в Борисовата градина. 

 

Чеци твърди, че с Яна се запознали на парти в столичното заведение "Маймунарника", като са били "под влияние на алкохол, млади, освободени...". "На партито на Спенс в Борисовата градина се запознахме. Пийнахме си, флиртувахме си, веселихме се, правихме секс. И на сутринта си тръгнах...", разказва за злополучната нощ Чеци.

 

Той подчерта, че не е бил груб с убитото момиче: "Не, аз съм нежен човек, всички, които ме познават, ще го кажат...". "С нито една жена не съм бил груб в живота си, мога да доведа всяка от тях и те да го потвърдят...", допълни той.

 

Николай Русинов също така отрича да ѝ е изключвал телефона, като според него в делото няма данни за неговите пръстови отпечатъци точно на бутона за изключване: "Аз обясних откъде са следите на пръстите ми - търсех презерватива в чантата..."

 

Отрича да е напуснал България, защото е научил за убийството, за което няма сигурно алиби. "Не, не бях избягал! Ако бях избягал, нямаше да се върна!", допълни Чеци пред камерата на Нова. 

 

Гледайте целия откъс от интервюто във видеото и в "Дикоff" тази неделя