"За съжаление в мача срещу Монфис на турнира в Монте Карло нищо не се получаваше", заяви тенисистът

 

"Сезонът за мен сега започва”, заяви първата тенис ракета на България Григор Димитров на пресконференция.

 

"Има още време за добавяне на нов помощник треньор към моя екип. Всички в екипа ми обсъждаме най-добрия вариант“, сподели Гришо.

 

"За съжаление в мача срещу Монфис на турнира в Монте Карло нищо не се получаваше. Това бе един от тези дни, в които каквото и да опитвах, не се получаваше“, добави българинът.

 

"В неделя тренираме с Федерер. Турнирът в Истанбул е силен. Всеки може да победи всеки. Ако всичко върви по план, да се надяваме на финала да играем един срещу друг“, продължи Григор Димитров.

 

"Нямах добра настройка преди самия турнир в Акапулко. Имах и проблем с ракетата. Има такива моменти, това е неизбежно. Не е лесно след такъв турнир като в Австралия да вкараш цялата си енергия. Надявам се да съм в добра физическа форма. Аз винаги се целя във върха”, каза още първата ни ракета.

 

Според тенисиста за момента Новак Джокович е най-добрият: "Не знам какво е положението с Рафа като цяло. Може да има здравословни проблеми, може да има проблеми извън корта. Може само да гадаем. Новак играе изключителен тенис в момента“, на мнение е българинът.