Имало е опасност заради нанесените удари да бъде отключена епилепсия

 

Още по темата

Бебето, което беше жестоко пребито от акушерка в столична болница, вече е в стабилно състояние и без опасност за живота. Нова телевизия разполага с кадри от охранителната камера, заснела побоя над малката Никол. Заради тяхната изключителна жестокост няма да ги излъчим.

 

Екип на Новините на Нова отиде в болницата, където е настанено бебето. Имало е опасност заради нанесените удари да бъде отключена епилепсия, но към този момент такава опасност няма.

 

Засега не са установени някакви увреждания на детето, вследствие на нанесените удари. Тепърва обаче ще минава през още прегледи. Не е ясно и кога ще бъде изписано.

 

Припомняме, че инцидентът стана на 17 април в частна софийска болница. На 18-и бебето е хоспитализирано и докарано с линейка в „Токуда”, където го стабилизират и оттам подават сигнал в полицията.

 

Разследващите полицаи разказаха, че става въпрос за изключителна жестокост. Криминалисти с 20-годишен опит казват, че са плакали на видеото. 

 

Засега акушерката е с повдигнато обвинение за опит за убийство. Любопитно за разследване е и това дали в момента на нейното дежурство е имало дежурни акушер-гинеколог и неонатолог и ако е имало, те какво са направили, виждайки бебето.