В откровен разговор тя разказа за агресията и проблема му с наркотичната зависимост

 

Ексклузивно в "Комбина" майката на Павлин Деспотов – шофьорът, който умишлено блъсна мотористи на пътя, в откровен разговор с Лора Крумова разказа за агресията и проблема на сина си с наркотиците. 

 

"За мен бе изненада, че тази жена се съгласи да говори. Тя го направи от безизходица, защото има две неща към миналата седмица, които не се знаеха в публичното пространство. Едното е, че момчето не лекува психично разстройство, а наркотична зависимост, а дрогата – че за съжаление той е посягал на най-близките си хора, сред които и майка му", разказа Лора Крумова.

 

"В деня на инцидента той е взимал амфетамини. Мисля, че е имало и хероин или кокаин, и то в големи количества", разказа майката. Тя допълни, че още от 5-6 клас Павлин е имал проблеми с наркотиците.

 

Седмица преди инцидента Павлин е изгонен от вкъщи заради побоищата над собствената му май и дори тя сменя бравата на вратата. Признава, че когато излезе от психиатрията, тя не може да се справи с него и живее в страх.

 

"Павлин не може да излезе от там и да се оправи. Не знам какво ще се случи после. Той може да убие човек в това състояние. Не мисли в момента, посягал ми е дори с нож”, споделя майката.