Фицата достигна върха на сложната хореография и вокални умения с образа на Пинк

„Удивен съм как пя на фона на такова физическо натоварване“, не скри възхищението си  Магърдич Халваджиян към Филип Аврамов, който направи върховото си изпълнение до този момент в шоуто с образа на Пинк.

 

Фънки изпровизира прословутия „туърк“ танц, за да покаже адмирациите си към страхотното превъплъщение на Криско в Ники Минаж. Образът на провокативната r n’b изпълнителка и хитовото парче Anakonda донесоха и победа за българския рапър този понеделник.

 

АЗИС се превърна в червенокосата звезда на шоуто Жана Бергендорф, а самата Жана донесе световния рок на сцената с образа на вокала на Guns n‘Roses – Аксел Роуз.

 

„Имам какво да уча технически от нея“ призна поп фолк певецът минути преди изпълнението си на „Самурай“. Песента се оказа сериозно изпитание за Васко, който призна, че е изненадан от себе си за допуснатите пропуски на сцената.

 

Маца като Марлене Дитрих и Джуджи като Адриано Челентано спечелиха признанието на Фънки, че са направили най-добрите си представяния за сезона.Чаровната блондинка Нона Йотова пък се превърна в шоколадовата соул изпълнителка Шаде.

 

С песента на Питбул Ненчо внесе първите разногласия в журито за вечерта.

 

„Ти си като хамелеон. Справи се отлично с тази задача“ – с тези думи българската джаз певица внесе позитивен елемент в мъжката част от журито.

 

„Смятам, че си 50 пъти по-добър от Питбул“, категоричен беше продуцентът на шоуто, подкрепен от пожеланието на Фънки на Ненчо да се падне по-симпатичен образ следващия път.