Маца пък е злата вещица в хитовата анимация "Седмото джудже"

 

След поредицата от успешни преобразявания в шоуто „Като две капки вода” актьорът Ненчо Балабанов се изправя пред ново предизвикателство – да се превъплъти в приказен принц в хитовата 3D анимация „Седмото джудже”. Съвременната интерпретация на приказките за „Спящата красавица” и „Снежанка и седемте джуджета” излиза на екран в българските киносалони от 8 май.

 

Освен че трябва да премине през редица приказни изпитания, за да спаси омагьосаната да спи вечен сън принцеса, Ненчо Балабанов отново ще влезе в сблъсък с друга от звездите на „Като две капки вода” - Милена Маркова–Маца, която озвучава злата вещица в анимационната комедия. Двамата изпълняват и оригиналните песни на продукцията, доказвайки не само актьорския си, но и певческия си талант. 

 

 

В „Седмото джудже” актьорът и режисьор Борис Алинович отново развихря въображението си, за да надгради и осъвремени класическите приказки на братя Грим. Нещо, което е доказал, че може с популярните комедии „Седемте джуджета” и „Седемте джуджета: Една гора не стига”.

 

Този път обаче Алинович решава да реализира „Седмото джудже” като анимация. На помощ за сценария и изграждането на рисуваните герои му се притичва Харолд Сиперман, известен с работата си по образите в хитовите анимации „Мулан” и „Тарзан”. Резултатът е забавна смесица от най-добрите класически приказки за малки и големи, включваща дракон с „недраконски” наклонности, Червената шапчица в ролята на телевизионна репортерка, Големия лош вълк като продуцент, безстрашно малко джудже, безспирни шеги и запомнящи се песни.

 

 

По пътя си чаровният принц Джак (озвучен от Ненчо Балабанов) и неговите приятели джуджета ще бъдат преследвани от злата магьосница Деламорта (Милена Маркова-Маца), изядени от огромен кит, ще получат помощ от рапъри-русалковци, ще се борят със сняг и вулкани. Но нищо не може да ги спре и откаже, защото са приятели и винаги могат да разчитат един на друг.
Как ще завърши тяхното весело пътешествие, изпълнено с много екшън, смях и приключения, ще разберем в забавната 3D анимация за всички възрасти „Седмото джудже” от 8 май по кината в България.