Цяла улица пропадна върху газопровод

 

Пловдивското село Крумово на косъм от взрив, след като цяла улица пропадна върху газопровод. Асфалтът се е сринал върху тръбите заради некачествен ремонт на пътя. За абсурдната ситуация сигнализираха зрители на Нова телевизия в рубриката “Моята новина“.

 

След цял живот чакане да получат канализация и нов асфалтиран път, 50 семейства от две улици в Крумово сега живеят със страх.

 

Асфалтираната улица пропада застрашително. Огромните кратери, които се отворили след последния дъжд, вече стигат до някои от къщите. Преди пет години улицата била разкопана за канализация. Тогава частна фирма завършила обекта и дала гаранция 8 години.

 

За да не стане фатален инцидент, хората са оградили ямите със стари автомобилни гуми. Най-големият им страх е, че отдолу минават водопроводът  и тръбите за газта.

 

Заради некачествения ремонт кметицата на селото съди фирмата-изпълнител. Сигнализира е и прокуратурата. От строителната фирма отказаха да разговарят с екипа на Нова, а а хората в Крумово ще продължат да живеят в страх.

 

Репортер: Благой Бекриев