Голямата изненада на вечерта беше дуетът между Мария Илиева и момчетата от EAST 17

 

Михаела Филева, Крисия, БТР и Криско са големите победители на тазгодишните награди на БГ Радио. Те грабнаха най-много статуетки по време на грандиозната церемония, която събра хиляди в Благоевград.

 

На сцената там излязоха най-големите звезди на българската музика, както и легендарната британска група EAST 17. За трета година площадът в Благоевград се оказа тесен да побере хилядите почитатели на българската музика, а най-добрите бяха отличени от слушателите на БГ Радио в 9 категории.

 

„Всичко, което ние даваме на публиката ни се връща”, сподели Жана Бергендорф след като грабна статуетката за дебют.

 

Голямата изненада беше дуетът между Мария Илиева и момчетата от EAST 17. Те наградиха и най-добрата българска изпълнителка за годината.

 

 „Това, че тази година ме отличиха не само като изпълнител, но и като автор, е огромно щастие и огромен комплимент”, каза Михаела Филева, която от снощи е носител на още две награди.

 

Певец на годината стана Криско, а песента му с Мария Илиева – „Видимо доволни” – най-любимата за изминалата година. Две награди – за албум и за група грабнаха и музикантите от БТР, както и малката Крисия.

 

Тази година наградата за българско вдъхновение, на името на Ана-Мария-Тонкова, взе Тони Димитрова, а музикантите от проекта „Легендите” зарадваха публиката в Благоевград с микс от любими български песни.