Филмът надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас

 

Най-новият филм на "Дисни" и "Пиксар" - "Отвътре навън", в който главна роля озвучава обичаната българска певица Мария Илиева, излиза в кината на 2D и 3D на 19 юни.


"Отвътре навън" надниква в главите ни и показва емоциите, които живеят във всеки един от нас – Радост, Отврат, Страх, Бяс Лют и Тъга. А сблъсъците помежду им неминуемо водят до много смешни и понякога епични недоразумения.

 

Главен герой е тийнейджърката Райли, която с нежелание се мести от Средния Запад в Сан Франциско заради новата работа на баща ѝ. На пръв прочит звучи като типична история за недоволна тийнейджърка, но създател на филма е "Пиксар", а в тяхната вселена нищо не е каквото изглежда.


Филмът ще ни въведе в света на емоциите на Райли. Ще видим от първа ръка реакциите на тийнейджърката към света около нея... вътре в главата ѝ. Главните заподозрени Радост, Отврат, Страх, Тъга и Бяс Лют живеят в Главокомандването, иначе познато на хората като мозък. А когато емоциите на Райли се изправят срещу емоциите на родителите й, забавлението е задължително.