Свадата между 14-годишната Наталия и преподавателя се разиграла в час

 

Преподавател във Велико Търново- жертва на побой . И то от ученичка. След двойка по български осмокласничка набила своя учител. 

 

Свадата между 14-годишната Наталия и преподавателя се разиграла в час. 

 

„Ученичката се държа арогантно в час, дори ѝ взех тръбичката, с която си правеше книжни топчета. На първия чин беше седнала и ме замеряше с тях. Вдигна краката на масата, телефона пуснат. На базата на запитване на зададен въпрос към нея, както и на предварителни наблюдения над учебния процес, ѝ написах двойка”, обяснява преподавателят Валентин Деневски.

 

С разрешение на родителите на Наталия, днес тя застана пред нашата камера. Твърди, че двойката ѝ била написана без да я изпитват, и че преподавателят се заяждал постоянно с нея.  

 

„Започнах да му викам, той започна да ми вика, блъсна ме, аз го блъснах, Хвана ме за ръката, стиска ме. Казах му поне десет-петнайсет пъти да ме пусне и ме пусна накрая,  пред кабинета на директора. Понеже вече много вече ме болеше, го ритнах с коляно. Аз си издърпах ръката и без да искам го ударих в зъбите и го разкървавих”, разказва Наталия.  

 

Ден по-късно тя внесла нож в училище. Според обяснението ѝ го взела за предстоящ пикник. 

 

Наталия е изключена от училището и с нея започват да работят психолози.