Серийни далавери от името на столичната кметица Йорданка Фандъкова

Мошеничка обещава евтини общински апартаменти, а в замяна дава квитанции и псевдо договори с печат и подпис на кмета Йорданка Фандъкова и Столичната община. Само три от жертвите са изгорели с 200 000 лева.

 

Може би познавате Паулина Стефанова. Повече от 15 години тя се представя за  всичко, което може да ви бъде полезно в сферата на имотите – адвокат, общински служител, брокер. Предлага връзки и контакти, уговорки под масата и по „втория начин”.  

 

От 2001-ва година насам срещу Паулина има 28 дела, предимно за измами. Последната ѝ роля е на общинска служителка. Предлага евтини връзки за евтини общински жилища и офиси на хора, които не изпълняват изискванията, но искат да купят или наемат общински имот. Паулина хвърля въдицата с  помещение в идеалния център на своята маникюристка, която познава от   години. А тя споделя за тази възможност с други свои близки.

 

Клиентите на Паулина дават общо 200 хиляди лева, без да са виждали имотите и без дори да влизат в Общината. Докато не се оказва, че Паулина не работи там и никога няма да имат апартаменти. А за тях остават входящи номера на молби в кметството, квитанции с печати и мнима заповед на Йорданка Фандъкова.

 

Още гледайте тази неделя в ДИКOFF. 

 

Още от Миролюба Бенатова - ТУК.