Полицията продължава издирването

 

Потвърдиха самоличността на мъжа, който уби с камък работник на автомагистрала "Струма". Вече е сигурно, че криминално проявеният Емил Чачев с прякор Ембака е извършителят на престъплението, съобщиха за Нова телевизия от полицията. Мъжът е от санданското село Лешница. В момента издирването му продължава. 

 

Николай Чивиев беше пребит до смърт вчера около 13:40 ч. 48-годишният работник спира кола, която се опитва да мине по забранения за движение път. Възниква скандал, шофьорът напада Чивиев, като при побоя, който му нанася, го утря с твърд предмет в главата. 

 

Заподозреният е от Сандански, стар познайник на полицията. Преди три години Ембака е арестуван е за кражба на безбандеролни цигари. Преди време ви разказахме как Чачев заплашва семейство от Банкя заради имотен спор. Проблеми с Чачев и с обкръжението му имал и кметът на санданското село Чучулигово.

 

От няколко години издирваният живее в най-хубавата къща в санданското село Лешница, заедно с жена си и детето си. Съседите му отричат да го познават добре.

 

Чачев все още не е задържан. Предполага се, че е напуснал страната. А утре в София е погребението на убития с камък работник Николай Чивиев.

 

Повече по случая си припомнете във видеото!