В един от инцидентите жертва е бременна жена, в друг - дете

 

Девет души загинаха в четири тежки катастрофи, станали само за няколко часа днес.

 

9-годишно дете и 45-годишен мъж загинаха на място при жестока верижна катастрофа на магистрала „Тракия” край Пловдив. Три автомобила са се блъснали. При инцидента са пострадали още петима души, сред които и две деца. Сблъсъкът между трите коли е станал около 6:40 тази сутрин близо до разклона за село Труд, в участък, в който движението се извършва двупосочно в едното платно заради продължаващия ремонт.

 

 

Две жени, едната от които бременна, загинаха при друга катастрофа -  автомобил се удари в дърво. Младо момиче е в болница с опасност за живота. Инцидентът стана малко преди 12 часа на пътя между поморийските села Бата и Медово. По първоначална информация шофьорът на автомобила е карал с превишена скорост. Той е бил със сърдечни проблеми и се предполага, че може да му е прилошало.

 

 

Още четирима души загинаха при катастрофа на пътя Силистра - Добрич в района на село Богорово. Ударили са се два автомобила. Четирима от пътниците в тях са загинали на място.

 

 

Мoтoрист пък загина при катастрофа край село Баница, област Враца. Все още не е установена самоличността му, знае се, че мoтoрът е със софийска регистрация.