Каква е истината за "Левски" и защо не е демон Делян Пеевски?

 

В "Хвани ме, ако можеш" на детектора на лъжата застана Тити Папазов. Треньорът коментира каква е истината за "Левски”, защо не е демон Делян Пеевски и остава ли треньорът в отбора на Цветан Василев. 

 

„Докато никой не знае категорично истината, аз вярвам, че г-н Ангелов през годините е бил много близко до Батков и най-достойно ще бъде да излязат и да кажат истината каква е. Защото спекулациите, които има в момента, не помагат на никой. Дали има отношение като адвокат на г-н Пеевски, дали има отношение самият Пеевски към футбола в „Левски”, още от преди 3-4 години се коментира, че той има част от акциите”, заяви Папазов. 

 

„Аз смятам, че собственик на „Левски” през всичките тези години е Батков. Категорично смятам, че той е бил собственикът. Да, помагали са му и други хора, то е неизбежно”, коментира още Тити Папазов. 

 

Профайлърът: 
По време на обсъждането на тази тема не се наблюдават значими индикатори за измамно поведение като манипулативни жестове, продължителни паузи или асинхрон между невербалното и вербално заявеното от интервюирания, който отговаря директно на поставения въпрос, споделяйки своето мнение.

 

Какво още каза Тити Папазов за ситуацията около „Левски”, Пеевски и Цветан Василев – разберете във видеото.