Според Костадинов има доказателства за груби нарушения, извършени от аптекарския бос

 

Аптекарският бос Веселин Марешки е обект на мащабно разследване от страна на властите във връзка с „една много сериозна група”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” общинският съветник от Варна Костадин Костадинов.


Използвани са СРС-та и вече има установени много сериозни нарушения”, разкри още Костадинов.


Той допълни, че скоро ще започне делото, заведено от самия него срещу Марешки и се надява да получи възмездие за претърпени щети.


Скандалът около аптекарския бос започна през октомври миналата година, когато той заяви, че Асен Миланов е построил зимната тераса на пицарията си върху негова земя и му поискал 10 000 лева наем.

 

Според съдружника в пицарията Стефан Соколов Марешки обаче отказал да предостави документи за собственост на въпросния парцел.

 

Напрежението ескалира, когато аптекарският бос спира тока на заведението и в конфликта се намесва Костадин Костадинов. Словесната престрелка прераства в ръкопашна саморазправа и Марешки удря Костадинов.

 

Заради насиненото му око Марешки беше задържан за 24 часа, а приятели на собственика на пицарията обсадиха полицейското управление.

 

В момента се води досъдебно производство срещу Марешки за изнудване на Миланов. Прокуратурата е установила, че аптекарският бос е нанесъл щети на заведението в размер на близо 15 хиляди лева, събаряйки тентата на пицарията.

 

Има хора с пари, които си мислят, че всичко им е позволено”, каза още Костадинов.

 

Още по темата гледайте във видеото.