Боби Кристина Браун е в кома от 31 януари, лечението ѝ не дава резултат

След месеци на упорито лечение и терапия, семейството на Боби Кристина Браун – дъщерята на Уитни Хюстън, е решило да я остави да си отиде. Младата жена е в кома от 31 януари насам. Според сайта "Radar Online" близките ѝ започнали да организират погребението ѝ.


"Тя ще бъде погребана в Уестфийлд в Ню Джърси, при майка си. Гробовете около този на Уитни са заети и тялото на 22-годишната Боби Кристина ще бъде положено върху ковчега на майка ѝ", споделя анонимен източник.


Сайтът TMZ от своя страна разполага със запис, на който се чува как Ник Гордън - приятелят на Боби Кристина, признава, че няколко часа преди да изпадне в кома, той и младото момиче са употребили наркотици и алкохол. Записът е бил направени на 21 февруари - три седмици след началото на драмата.


"Два дни преди да изпадне в кома Криси катастрофира и пострадалият от пътния инцидент все още е в кома", разказва Гордън.


Няколко часа, след като употребила дрога и алкохол, Боби Кристина Браун бе открита в безсъзнание във вана. При подобни обстоятелства на 11 февруари 2012 г. почина и майка ѝ. Въпреки че извършилите аутопсията излязоха със заключение за инцидент чрез удавяне, по всяка вероятност свръхдоза кокаин е довела до загуба на съзнание, вследствие на което певицата се удавила.