Скандалът около Васа Ганчева, според нейните близки, довел до нейната смърт...

В редовната си рубрика в \"На кафе\" журналистът Криси Патрашкова припомни някои от най-коментираните скандали, свързани с популярните личности у нас и в чужбина.

 

Тя започна със скандала около аферата между американския президент Бил Клинтън и асистентката му Моника Люински. Тази история, според Патрашкова, безспорно остава на челните места в класациите за скандали, в които са замесени политици. Благодарение на този скандал Люински стана известна по целия свят.

 

Сексскандалът с досегашния шеф на Международния валутен фонд Доминик Строс-Кан предизвика много коментари за залитанията на мъже с власт към подобни приключения. Малко след завеждането на дело срещу французина обаче обвиненията за сексуален тормоз срещу него бързо бяха снети.

 

Неотдавна бившият губернатор на Калифорния и холивудски актьор Арнолд Шварценегер призна публично, че отдавна изневерява на съпругата си, която е известната журналистка от клана Кенеди - Мария Шрайвър. Изневярата била с чистачката в семейството Милдред, която преди 10 години му родила син.

 

Един от най-големите скандали в българския парламент е свързан с депутата Владимир Кузов, който е осъден за хомосексуални контакти с малолетен. Кузов се обявява за невинен, но така или иначе губи правомощията си като депутат.

 

Преди време световният шампион на България по фигурно пързаляне Максим Стависки почерни живота си и този на още две семейства, след като предизвика тежка катастрофа след употреба на алкохол. Вследствие на инцидента един човек загина и въпреки че Максим и обществото многократно оказаха помощ, Мануела Горсова продължава да е в безпомощно състояние.

 

След скандални разкрития в предаването \"Станция Нова\" стана ясно, че телевизионерът и режисьор Васа Ганчева е взела подкуп, за да публикува положителни коментари за същото това предаване в пресата. Според близките й стресът около този скандал е предизвикал влошаване на състоянието й, довело до нейната кончина. Според лекари здравословното й състояние така или иначе е било много тежко и е щяло да доведе до такъв фатален изход.

 

Криси Патрашкова стигна и до скандалите от света на шоубизнеса. Тя започна с този около поп иконата Риана, която преди време се появи с разбито лице малко преди връчването на годишните награди \"Грами\". Оказа се, че това не е първият случай, в който приятелят й и неин колега Крис Браун й посяга.

 

Откакто Бритни Спиърс е на музикалната сцена, често се забърква в скандали, свързани с личния й живот – първият брак на певицата продължи само 55 часа, вторият беше прекратен само два месеца, след като ражда второто си дете. Следват временно отнемане на попечителството й над децата и международен скандал заради клип, в който се представя като участник в лондонските размирици през лятото.

 

Преди година и половина в интернет пространството се появи домашно порно с бившата адреналинка Яна, която обвини бившия си мъж Ивайло за това. От своя страна тя го беше осъдила за домашно насилие, а той отвлече общото им дете. След намесата на медиите и полицията детето бе върнато на майката.

 

Поп-фолк звездата Галена също пострада при подобен скандал. Тя понася много тежко появата на порно клипче с нейно участие в интернет. Според специалисти обаче този скандал й носи поредица от дивиденти, защото имено той я прави една от най-известните поп-фолк диви у нас.