Заедно с тях ще изпълнят и хитове от албума "48:13", с който пристигат за Spirit of Burgas

Kasabian бяха хедлайнер в последния фестивален ден на фестивала Open'er, който се проведе преди няколко дни в Полша. Те изпълниха хитовете от последния си албум „48:13”, с който пристигат и в България на 8 август на Spirit of Burgas

 

Highslide JS
 

Шоуто започна с „Bumblebee”, а през цялото време вокалистът Том Мейгън разговаряше с публиката, като дори отвори и футболна тема, виждайки знаме на местния футболен отбор. 

 

"Хубаво е да видим Leicester City тук. Ние ще оцелеем, не се притеснявайте", каза той и продължи с кавъри на Fatboy Slim „Praise You”, както и на легендарните The Doors – „People Are Strange”.

 

С това обаче шоуто, което Kasabian бяха подготвили за феновете, не свърши. Фестивалът бе закрит със сет на британското електронно дуо Disclosure, включващ хитовете от дебютния им албум „Settle”. По време на изпълнението им Том Мейгън и колегите му се появиха, скачайки на сцената и радвайки се на музиката на колегите си. Нищо чудно британците да са подготвили нещо подобно и за Бургас, тъй като веднага след тях на сцената излизат британските диджеи на The World of Drum and Bass – Calyx & TeeBee, Danny Byrd, The Prototypes, MAZTEK и DJ SS, който също е от Лестър и е близък приятел с Том Мейгън и компания.

 

Spirit of Burgas 2015 ще се проведе на 7 и 8 август на Централния плаж в Бургас.