Тя се разстрои при разказа какво се е случило на злополучния полет София-Варна

 

 

Сълзи белязаха поредното заседание по делото срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров. Бременната приятелка на депутата -  Деница Гаджева, се разстрои, докато разказваше какво се е случило на злополучния полет София-Варна, по време на който Сидеров нападна словесно френски дипломат, а след края на полета се сби и с полицай.

 

Сълзите на нежната половинка на Волен Сидеров - Деница Гаджева, прекъснаха заседанието за 10 минути.

 

„Да, разстроих се, защото разказах за цялата 2013 година. Това беше цяла една година, причакваха ни пред парламента, аз споделих и пред съдийката, това бе едно основните ми решения да напусна парламента”, коментира Деница Гаджева.

 

Всичко това било режисирано от други формации, твърди Гаджева, които не могли да влязат в парламента.

 

„Докато се стигне до Летище Варна, където някакъв човек ни обиждаше брутално”, спомни си тя.
Човекът, който ги обиждал брутално е Димитър Бахнев, който бил на борда на самолета от София за Варна. Той нарекъл Волен Сидеров "простак".

 

„Аз се оплаках първи от обида, оттам нататъкаю изпратиха патрулка, която дойде с ясната цел да предизвика някакъв екшън”, разказа лидерът на „Атака” Волен Сидеров.

 

Според Деница Гаджева Сидеров бил обиден освен от Бахнев, и от френски дипломат на борда на самолета.

 

„За тази госпожа Аз-ът от българската азбука, глаголицата, е гнусен, така го е нарекла - гнусен”, каза Деница Гаджева.

 

Показанията на Сидеров и Гаджева са коренно различни от тези на останалите пътници в злополучния полет, както и от тези на персонала на летището.

 

В техните спомени Сидеров се е държал грубо с френското културно аташе и я е обиждал, а на самото летище във Варна се е сбил и с гражданин, и с полицаи.

 

Повече по темата гледайте във видеото.