Асен Миланов отказа да плаща наем за моята земя, заяви аптекарският бос

 

"Става въпрос за организирано изнудване и рекет от страна на Веселин Марешки в съучастие с доста известни и знакови фигури от престъпния контингент". Това заяви за "Здравей, България" Асен Миланов - наемател на варненската пицария, около която вече месеци наред се вихрят скандали.  

 

Аптекарският бос твърди, че Миланов е построил зимната тераса на заведението си върху негова земя. Ситуацията ескалира в края на миналата година, когато Марешки удари общинския съветник Костадин Костадинов, който се намеси в конфликта. 

Още по темата

 

"Миланов отказа да ми плаща наем, а после отиде и се оплака, че го изнудвам. Някой си е влязъл в нашия имот и си е построил нещо", заяви Марешки. 

 

Той показа документ за незаконен строеж от Върховния съд, според който "Миланов продължава да обитава незаконен строеж", построен върху земя на "Варнафарма Холдинг". 

 

Миланов контрира, че Марешки всъщност е отказал да предостави документи за собственост на въпросния парцел.

 

Той посочи, че се е срещал два пъти с Веселин Жеков, който се опитвал да го убеди да не противоречи на Марешки.

 

"Това момченце (Костадин Костадинов - бел.ред.) като общински съветник е длъжен да сезира всички органи, че има незаконно строителство. А моята информация е, че не само не е сезирал никого, а е съдействал това незаконно строителство да продължава да бъде експлоатирано", категоричен бе аптекарският бос. 


 
Миналата седмица Костадинов заяви в ефира на „Здравей, България”, че Веселин Марешки е обект на мащабно разследване от страна на властите във връзка с „една много сериозна група”.