“100% натурален” е темата на предстоящото реалити

Голямата мисия на Big Brother е никога да не спира да изненадва и провокира зрителите. Ето защо за първи път в България мегапродукцията започва в разгара на лятото, отваряйки поредната нова страница в историята на родната телевизия.

 

Градусите в Къщата ще достигнат рекордни височини, не само заради августовските жеги, но най-вече заради случващото се вътре в нея.

 

След 7 години пауза, Big Brother събира 7 изключителни жени и 7 супер мъже, готови на всичко за титлата „Победител на сезона” и за голямата награда - супер автомобил и 50 000 лева. 

 

Колкото по-подготвени се чувстват и зрители, и участници след 10 години Big Brother, толкова по-непредсказуемо става шоуто и всеки път успява да преобърне представите за телевизия на 180 градуса.

 

"100% натурален” - вкусът на истинското телевизионно приключение идва точно на 17 август, за да завладее сърцата на зрителите на Нова. 

 

Актуални новини от предаването следете на официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеоматериали с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com