Роби Уилямс EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей

БДЖ и организаторите на тазгодишния Spirit of Burgas подготвят специален музикален влак. Той ще се движи в посока София-Бургас и обратно до седмица преди и по време на фестивала. 

 

Символично нареченият Роби Уилямс EnterTRAIN ще разполага с бар, вагон с озвучителна система и диджей, които ще направят пътя до Spirit of Burgas повече от забавен и приятен. 

Още по темата

 

Robbie Williams EnterTRAIN ще тръгне рано сутринта, за да избегне горещините и ще се движи със следното разписание във фестивалните дни: 

 

•    На 7 август влакът ще замине от Централна гара София в 7.45 ч. - Карлово – 10.15 ч. - Казанлък – 11.18 ч. - Сливен – 12.59 ч. и ще пристигне в Бургас малко преди 15.00 ч.;

 

•    На 9 август влакът ще потегли от гара Бургас в 13.45 ч. Сливен – 15.55 ч. - Казанлък – 17.37 ч. - Карлово – 18.45 ч. и ще пристигне в София в 21.05 ч.

 

Предварителната продажба на двупосочни билети по маршрута София – Бургас – София стартира на 23 юли, четвъртък. Билетите за втора класа за бърз влак ще се продават с 20% намаление само срещу закупен билет за събитието на всички билетни каси в железопътните гари и бюра в страната. Цената на билета със задължителна резервация за пътуване в двете посоки ще бъде 31.30 лв. 

 

Подробна информация за закупуването на билети за пътуване с Robbie Williams EnterTRAIN може да бъде получена от служителите на билетните каси в железопътните гари и бюра в страната.