Аштън Къчър напусна Деми Мур след 6 години брак

 

Край на най-известната двойка в световния тенис. Връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова приключи. Това съобщават медии отвъд океана и у нас.

 

Новината, която може и да е разплакала Маша, но пък зарадва милиони жени по цял свят, беше потвърдена лично от Григор Димитров. Той обяви, че ще се посвети изцяло на тенис изявите си и в джентълменски тон пожела всичко най-хубаво на доскорошната си половинка. Връзката на двамата продължи повече от две години. Дори се заговори за сватба, след като миналата есен Мария Шарапова беше забелязана с нов голям пръстен. Засега причината за раздялата остава в сферата на догадките. 

 

През последните години обаче в света на богатите и известните станахме свидетели на редица куриозни звездни раздели. Извънбрачно дете сложи точка на 25-годишния брак на Арнолд Шварценегер. Съпругата му Мария Шрайвър поиска да се раздели с Терминатора, защото той й признал, че е баща на детето на дългогодишна служителка в семейното имение. 

 

Един от най-скъпо платените холивудски актьори Аштън Къчър напусна Деми Мур след 6 години брак. Къчър се утеши в прегръдките на Мила Кунис, а Деми трябваше да преживее втори провал след развода си с Брус Уилис. 

 

След пет години заедно Том Круз се разведе със 16 години по-младата Кейти Холмс. Според слухове Холмс не е искала да приеме Сциентологията и възпитанието на дъщеря им Сури да бъде съобразено с нея. 

 

90 милиона долара пък струва на Мадона разводът й с режисьора Гай Ричи. Преди това изпълнителката беше омъжена за Шон Пен, но сега си е обещала никога повече да не сключва брак.