Те дублираха детските си снимки 30 години по-късно

 

Двама братя направиха уникален подарък на родителите си по повод 30-годишнината от сватбата им. Христо и Петър Бояджиеви събраха в албум любимите си снимки от детството си. Интересното е, че фотосите са правени, когато са били малки и години след това - в същите пози, на същите места. 


 
12 стари снимки, фотоапарат със самоснимачка, статив и една идея. С този багаж преди няколко месеца братята тръгват на дълго пътуване, за да направят албум, но не какъв да е. Идеята е да дублират снимките от детството си почти 30 години по-късно. 


 
Първа спирка е родният им град Козлодуй. За да са перфектни в детайлите и емоциите, в тайния план включват баба си. С чанта с дрехи като от едно време заминават и за Златица – в къщата на чичо им. Колата, дрехите, позите - всичко е като в края на 90-те. А най-трудната снимка за изпълнение е зимна, а е лято. 


 
Последната снимка е на летището. В един от онези моменти, когато си спомняш колко е важно близките ти да са до теб. И така албумът е готов.


 
Ако си мислете, че пътуването води само назад към детството, грешите. Целият път отвежда двамата братя до друго – албумът се оказва подарък и за тях, защото от години не са прекарвали толкова време заедно, което дължат отново на родителите си.