Хулиганът на британския поп даде ексклузивно интервю за августовския брой на списанието

Още по темата

Дни преди първия си концерт в България - на Spirit of Burgas - Роби Уилямс даде ексклузивно интервю за EVA. Eдин от най-големите на световната музикална сцена призна в откровен разговор, че след много битки със себе си, клиники за зависимости, борба с килограмите, е намерил най-хубавата причина да се радва на плодовете на таланта си и на стремежа си към съвършенство в работата.

 

„Минах през много крайности. Сега е различно. Намерих любов. Жена ми и децата ми промениха всичко. Търсех центъра си и вече го имам. Аз съм БАЩА. Това е най-важното, това всичко за мен", сподели Роби.

 

В новия брой на EVA ще прочетете и историята на един от най-големите в попа от интересния малък провинциален английски град, в който е роден, през саундтрака на неговото детство, първите му години с групата, която го изстреля на световна сцена на 18 години, ще надникнете в обратната страна на славата в неговия живот и любовта му със съпругата му Айда.

 

На 7 август в Бургас от 22.30 ч. предстои да видим шоуто на артиста със 70 милиона продадени копия, ненадминат рекорд от 17 награди „Брит”, рекорд в Книгата на Гинес за продадени 1,6 милиона билети за турне за един ден. Предстои да се насладим на енергията, артистичността и желанието му да провокира.

 

В EVA през август четете още респектиращия с искреност и дълбочина разказ на Лиза Шопова за мъжете в живота ѝ – баща ѝ Наум Шопов и брат ѝ Христо Шопов, първия ѝ съпруг Христо Мутафчиев, голямата ѝ любов – Кольо Карамфилов и сина ѝ Асен, както и за майка ѝ Невена, стожера на сложното им семейство.

 

Други интересни лица в броя са голямата френска актриса Жулиет Бинош, Джана Нанини, шоколатиерът Ради Стамболов с неговото шоколадово суши без аналог в света, Данчо и Лора Караджови, заснети с малката дъщеричка на Лора край морския бряг, и разбира се – с Морето. С яхтите му, коктейлите му, мъжете му, ресторантите му и вилите му.

 

Ще разберете също какво е да си стромосексуален – новата дума, която може да използвате в остроактуален разговор. Информирайте се каква е козметиката за лятото и се подгответе за есента с модните ни предложения.