Преглед на днешните заглавия с Димитър Манолов

 

Все повече българи избират да отидат на безплатен плаж в Румъния. Причините: цените са народни, а сянката е без пари, ако си вземеш напитка, пише в. "Стандарт". 

 

От няколко години родният туристически бранш се гордее с привличането на много румънци по българското Черноморие. Дори тази година след отлива на руснаците родните туроператори и хотелиери се хвалят, че хотелите ни са пълни с гости от Румъния. Оказа се обаче, че немалко българи пък минават оттатък Дуранкулак, за да се насладят на красотите на Северна Добруджа и румънското черноморско крайбрежие.

 

Най-предпочитани са плажовете след Мангалия и при курорта Мамая след Констанца. Пътищата са първокласни, а възможностите за почивка са значително по-евтини, коментира вестникът. Освен това не е нужно да се плащат пари за чадър и шезлонг, стига да си поръчаш нещо от плажния бар. И докато в нашите курорти цените са скочили двойно и тройно в активния сезон, то при румънците най-търсената напитка - наливната бира е само 2 лева. Почти толкова е безалкохолното, а кафе има и за левче, допълва вестникът. 

 

Още теми от днешната преса заедно с коментар на президента на КТ "Подкрепа" Димитър Манолов гледайте във видеото!