Красимира Гугова има тумор и се нуждае от спешна операция в чужбина

 

Кампания в Добрич събира пари в подкрепа на болно момиче от града. Красимира Гугова има тумор и се нуждае от спешна операция в чужбина. До момента е събрана едва една трета от сумата, необходима за операция в Германия. 

 
Краси е усмихнат млад човек и по нищо не личи, че има страшна присъда – тумор в главата. Диагнозата е поставена преди 8 години. Следват две операции.
 

"Пет години бях в ремисия. Бях забравила и за проблема и сега наново, след като се отключи, потърсих лекари, които ми казаха, че отново трябва да направя трета операция. За операцията са необходими 50 000 евро. До момента по сметката на Краси има едва 30 000 лева", споделя Красимира Гугова. 


Сумата е непосилна за нейното семейство. В подкрепа на Краси заведение в Добрич дарява оборотите си от вчера и днес. А много хора подкрепиха инициативата, като решиха да изпият кафето си именно там.

 

"Вчера събрахме доста пари. Надявам се и днес хората да се отзоват. Искам да благодаря на всички, които вече го направиха. Имаме още малко време и се надявам още хора да се включат", казва управителят на заведението Актен Али.

 

Репортер: Мария Добрева 

 

За да помогнете на Краси, пуснете DMS с текст KRASI 17 777. 

 

Банкова сметка : 

Прокредит Банк ЕАД BAE: PRCB9230

SWIFT BIC: PRCBBGSF 

IBAN: BG14PRCB92301044959123

Красимира Гугова