Преди пет години те си казват "Да" на скромна церемония

Още по темата

Първият концерт на Роби Уилямс на морския бряг, в рамките на Spirit of Burgas, съвпада с петата годишнина от сватбата му с актрисата Айда Филдс. Това съобщиха организаторите на музикалното събитие, цитиране от БТА. Певецът е решил в последния момент да изненада любимата си и я е поканил да го придружи на българския морски бряг на 7 август.

 

Преди пет години двамата си казват "Да" на скромна церемония в имението на Роби в Бевърли Хилс.

 

Хотелът, който ще посрещне звездната двойка, бащата на Роби и огромния им екип се наложи да пренарежда в последния момент апартамента на Роби заради пристигането на Айда. Певецът е поръчал стаята им да е декорирана със същите цветя, които са ги отвели към олтара на 7 август 2010 г.

 

Телевизионната актриса и поп звездата са заедно от 2006 г., а делят общ дом от 2009 г. През ноември 2009 г. Роби Уилямс предлага брак на Айда по време на интервю по радиото.

 

Сватбата е на 7 август 2010 г. в дома на Роби Уилямс в Бевърли Хилс, в интимна обстановка, в компанията на тесен кръг близки и приятели. На 18 септември 2012 г. на бял свят се появява дъщеричката им Теодора Роуз, а на 27 октомври 2014 г. Айда ражда и второто им дете - Шарлтън Валентин. Ексцентричният Роби Уилямс туитва на живо снимки и видеа от раждането на сина им.

 

 

Роби Уилямс и семейството му ще пристигнат в Бургас ден преди концерта му на плажа, а на 7 август се очаква той да излезе на сцената след 22 часа, за да изнесе двучасово шоу на морския бряг.