Получихме пореден сигнал за правостоящи във влаковете, пътуващи към Черноморието

 

В рубриката „Моята новина” на NovaNews получихме поредния сигнал за допуснати нередности при пътуване с влак по посока към морските ни градове и курорти.


Потребителят Венислава Георгиева сигнализира за това, че много от пътниците във влака от Червен бряг до Варна, ползвали услугите на БДЖ в нощта на 31 юли срещу 1 август, се наложило да стоят прави.


Запазих си билети по интернет няколко дни по-рано, като дори си избрах конкретни места и доплатих за това. С пристигането на влака положението беше различно. Първо - едва се качихме, тъй като имаше хора със сакове до вратите. Второ - когато все пак успяхме да стигнем до купето си се оказа, че още няколко души имат запазени билети за нашите места”, пише Венислава.


Така пасажерите остават да пътуват, натъпкани в коридорите. Имало и възрастни хора и малки деца, които също трябвало да стоят прави през цялото време – около шест часа. 

 

Други наши потребители ни изпратиха видеоклипове и снимки за нарушения по пътищата, неправилно паркиране - на места за хора с увреждания.

 

Любомир Тошев пък ни изпрати видеорепортаж, в който се вижда как вода изтича в канализацията при строежа на метростанция "Витоша" в София.

 

 

Вашите сигнали за нередности изпращайте ТУК.