Екип на Новините на Нова провери зрителски сигнал заедно с Комисията за защита на потребителите

 

Подвеждаща реклама превръща почивка в четиризвезден хотел в Слънчев бряг в кошмар. Екип на Новините на Нова провери зрителски сигнал заедно с Комисията за защита на потребителите и Агенцията по метрология.

 

Антоанета, мъжът й и детето им са очаквали един незабравим уикенд. Получили са го. Тъмните коридори с фотоклетки и изненадите по пода, когато все пак светлината дойде - ще ги помнят още дълги години. Ще помнят и лошото състояние на ресторанта, басейна, стаята и кошмарния асансьор.

 

Цялата сага на място провериха инспектори от Комисията за защита на потребителите. Още преди да седнат да пишат доклада си констатираха, че хотелът не отговаря на съответната категория звезди

 

Охраната на хотела обаче отказа да пусне служителите на Агенцията по метрология и екипа на Нова и дори използва груба сила. От агенцията информираха, че асансьорите на хотела вече са спрени, защото са опасни. 

 

Утре в „Здравей България” очаквайте на живо ще бъдат ли намалени звездите на хотела и колко още подобни места за летуване са засекли от Комисията за защита на потребителите.