Едни и същи папагали от 2013 година ми се явяват на сесията, заяви общинарят

 

„Това не е „народната любов”, това е „любов на няколко човека””. Това коментира в предаването „Събуди се” Янко Станев за последната сесия на общината във Варна тази седмица, при която той беше нападнат и блъскан от хората, дошли да проследят работата на общинарите.

 

„Преди 30 дни в същата тази залата бяха събрани същото количество хора, които не изпитваха такива чувства към мен”, заяви Станев. 

 

Той заяви, че е дошъл в телевизията, за да защити принципите на обективността.  

Още по темата

 

„26 години се занимавам с програми, проекти, политики. В един момент се оказва, че с блъскане и крещене се решават нещата. Тогава дайте да не правим избори, а да викат две агитки и която по силно вика и блъска, тя да спечелва нещата и да ръководи града”, заяви Янко Станев. 

 

Според общинаря проблемните точки, които предизвикаха събитията в общината, няма готовност за решаването им по начина, по който трябва да се решават. По думите му всеки един въпрос може да бъде решен добре само когато има експертиза. 

 

Относно „Спартак-Варна” Станев заяви, че няма никакво отношение към финансовото състояние на клуба.

 

 „Освен това съм най-големият дарител като физическо лице на „Спартак Варна”. За миналата година съм дарил 32 000 лева”, заяви Янко Станев. 

 

Той заявява, че има малък бизнес, който му носи допълнителни доходи към заплатата му на общинар. Той нарече градски митове и легенди, слуховете, че е „сивият кардинал” на общината. 

 

 „Варненци избират кой трябва да управлява. Не футболните агитки. Едни и същи папагали от 2013 година ми се явяват на сесията. Това не е демокрацията”, заяви Станев. „26 години съм избиран, нито веднъж не съм бил назначен”. 
 

Станев е категоричен, че много хора в града го обичат.

 

„Работя непрекъснато, работя и в събота”, заяви Янко Станев. 

 

Целия разговор гледайте във видеото!