Двама бургазлии разсмяха целия свят с любителски клип

 

Една муха и двама българи за броени дни се превърнаха в интернет сензация. Любителско видео, заснето от бургазлии, обиколи света и за отрицателно време събра милиони гледания, споделяния и коментари.


Кой каза, че мухите не могат да танцуват?


„Чух някакво жужене от мое дясно. Това жужене не спираше и забелязах, че на земята някаква муха играе брейк”, разказа Димитър.


И така за секунди се ражда идеята за тройна брейк вълна с участието на насекомото.  


„Филип прави някакви движения, предава ги на мен и аз ги предавам на мухата. Не очаквахме въобще да се случи нещо интересно”, спомня си Димитър.


 Но за по-малко от 48 часа шегата предизвиква истински фурор в мрежата. Попада и в американско комедийно шоу. Ден по-късно "Супермухата" е излъчена и по телевизията в Испания. Появява се в редица световни сайтове за споделяне, в един от които регистрира над 5 милиона гледания. Фен на момчетата се оказва дори световноизвестният рапър Лудакрис, който публикува видеото в личния си профил в Инстаграм.


„Страхотно е това усещане. Направихме го за нас, то взе, че стана ...чудо”, добавя Димитър.
Бургазлиите са автори на цял комедиен уебсериал. Наричат го "Типично", защото улавя  типични ситуации между типични хора и .... мухи.


„Те са моите най-добри приятели. Постоянно ме кацат, не знам защо. Може би имам такова излъчване и ги привличам”, каза още Димитър.


Повече по темата гледайте във видеото.


Репортер: Ивомира Пехливанова