Предаването стартира в ефира на Нова телевизия в понеделник вечер

 

100 процента натурален. Big Brother започва понеделник вечер в ефира на Нова телевизия. Това предаване - и приключение, и изпитание, и скандал, и предизвикателство, и експеримент, и капан, и свобода, и провокация, и какво ли още не, от старта си през 2004 г. до днес не спира да привлича вниманието.

Още по темата


Сега привличаме вашето внимание с една разходка, първа разходка из къщата на Големия брат. Мариян Станков - Мон  Дьо се срещна с Пламен Медаров, който след участието си в предаването се завърна окончателно в родината и дори създаде собствен бизнес с био храни.


„Къщата на Big Brother е много натурална – съквартирантите ще споделят какво ги вълнува, докато седят върху миндери, застлани с традиционни български одеала и черги.


Интересно е, че кухнята е на двора на къщата, ще се готви в казан. За целта организаторите са осигурили и дърва за огрев.


Най-голямата изненада в натуралния интериор е банята – тя е на двора, а импровизираният „бойлер” представлява варел с вода. Отоплението на водата ще зависи от климатичните особености на времето.


Повече по темата гледайте във видеото.