Ексцентричният Крис е провъзгласен за Биг Бос на Къщата

Big Brother 2015 стартира ударно с двучасово живо предаване. Прага на Къщата прекрачиха 11 Съквартиранти, а зрителите се запознаха с 11 изключителни характера.


Русокосата красавица Екатерина Балабанова даде заявка за най-усмихнат Съквартирант още с представянето на визитката си. Катя прекрачи прага на селската къща на високи токчета, но въпреки това се закани да се погрижи за кокошките.


Втори в Къщата влезе Пламен Димитров. Барманът с изумително сини очи и манекенска походка изрази надеждата си, че вътре може да открие Момичето. 


Следващият, който се присъедини към вече сформиралата се компания, беше Борис Братухчев. Той открито заяви, че ще се бори за лидерското място в Къщата. Думите му бяха потвърдени с дела – на мига Борис започна да разпределя кой къде ще спи, в случай че нямат отделно спално помещение.


Четвъртият съквартирант, който прекрачи прага на Къщата, е Никита Джонсън. 38-годишната блондинка е покрита с татуировки, заради което хората я приемат със смесени чувства, според собствените ѝ думи. Нейната основна цел в Big Brother е да се забавлява, надявайки се всички да я посрещнат с прегръдки и положително отношение. 


Кирил Симеонов е на 30 години, но вече работи с акции на фондовата борса в Ню Йорк. Пред Ники Кънчев Киро сподели, че се надява вътре да срещне симпатични и умни хора. Съквартирантът прекрачи прага видимо шокиран и много гладен, но бързо се отпусна в общата компания.


Съквартирант номер 6 е Ирена Петрова. Красавицатаот ромски произход сподели, Big Brother ще е най-хубавият спомен от България. Тя беше категорична, че е подготвена за изненади, тъй като е срещнала всички възможни образи. 


Веднага след нея Къщата пристъпи плевенчанката Анита. Тя категорично заяви, че е готова да бъде победителят в Big Brother. Дали наистина ще се грижи за мира в Къщата, както обеща във визитката си, предстои да разберем.


Следващият участник е ергенът-бизнесмен Цветелин. Това е поредният Съквартирант, който ще се бори за лидерската позиция и голямата награда. „Ще играя докрай”, закани се Цецо. Присъствието му не остана незабелязано от Ани, но дали отношенията им ще се развият? 

 

Деветият Съквартирант е разкрепостената Силвия. Според нея нищо в Къщата не може да я изплаши, но пък определено другите ще трябва да се пазят от нея. 


Бившият футболист Пламен е Съквартирант номер 10. Непримиримият към мързеливи хора и към глад фитнес маниак също е категоричен, че ще се бори за лидерска позиция и победа. „Друго място за мен няма”, убеден е Пламен, уточнявайки, че ще играе изцяло спортментски.
Последният Съквартирант за вечерта се определя като „скандален”. Кристиян е готов на смели действия, обявявайки, че е показал във визитката само 10% от себе си. Силвия веднага взе под крилото си ексцентричния Съквартирант, а двама от мъжете отказаха да се ръкуват с него и дори се отделиха от групата.


В първия разговор в Изповедалнята, Кристиян определи останалите като подмолни и лицемерни, а мъжете – като скучни и не негов тип. Big Brother провъзгласи Крис за Биг Бос на Къщата, който ще се радва на безпрецедентен лукс и самостоятелна спалня. Високата титла обаче има своята цена и 21-годишният младеж трябваше да вземе първото си решение -  чии багаж да спаси. Всичко негово или всичко чуждо. Крис избра личния си багаж, но решението му не остана скрито от останалите. Дали ще станем свидетели на първия скандал в Къщата, предстои да разберем.


 

Останалите трима претенденти за Голямата награда ще влязат утре, в живото предаване от 20,00 часа по Нова.      


Актуални новини от предаването следете на сайта, официалната страница на Big Brother във Facebook. Видеа с най-добрите моменти от изданията на шоуто досега ви очакват в официалния канал във Vbox7.com.