Нови подробности за развода на актрисата с Брайън Остин Грийн

Холивудската звезда, прочула се с участието си в „Трансформърс“, ще трябва да издържа партньора си. В медиите се появиха нови подробности за развода на Меган Фокс с Брайън Остин Грийн. Актьорът временно не може да работи, защото е станал жертва на пътнотранспортно произшествие. И тъй като Фокс печели много повече от него, сега ще трябва да раздели доходите си, пише БГНЕС.

 

Миналия декември в колата на двойката се вряза пиян шофьор. Тогава бе съобщено, че никой не е пострадал при инцидента. Сега става ясно, че Брайън е получил травма и страда от световъртеж и загуба на равновесие. Техни близки разкриват, че докато той не може да стане от леглото, Меган получава все нови и нови предложения за снимки.

 

Брайън иска Меган да прекарва повече време вкъщи с него и децата, макар че тя вече е подала молба за развод. Приятелите им се надяват, че все пак до развод няма да се стигне, тяхното решение не било окончателно.

 

Меган и Брайън сключиха брак през 2010 г., а се познават от 2004 г. Тогава прочутата брюнетка бе само на 18 години, а нейният бъдещ съпруг – на 30. След няколко години съвместен живот решиха да се разделят, но отново се събраха и в крайна сметка се ожениха. Двойката има два синове Ноа и Боди.