Известно е, че котешкото мъркане действа успокояващо

Ако сте леко стресирани, има едно приятно решение на проблема, наречено котка. Известно е, че котешкото мъркане действа успокояващо. Ако по някаква причина обаче нямате възможност да отглеждате у дома пухкав питомец, можете да се възползвате от специализиран сайт, който превръща компютъра в котка, при това без бълхи, пише БТА. 

 

За хората има редица ползи от собствеността над мъркащи питомци, но има и някои леки неудобства. Като например постоянна грижа за друго живо същество. Ако все пак някой желае да има котка, но не е по силите му да се справи с обгрижването ѝ, може да използва сайта Furry Friend. 

 

Благодарение на него ще получи така успокояващото мъркане, без действително доволният питомец да се мотае из краката му, да се мести в скута му или да се катери по главата му.

 

Специализираният сайт е полезен и за любители на котки, страдащи от алергия. Furry Friend е достъпен по всяко време, ако човек почувства необходимост от разтоварващо мъркане. За разлика от истинска котка, потребителят може да контролира колко силно да мърка виртуалният заместител, както и да му избере уникално звучене.