Към билетите те добавиха и своите автографи

Сълзи на очите, невярващи погледи, радостни викове и непринудени прегръдки – това бяха част от реакциите на хората, които бяха излезли на разходка, а срещнаха звездите от националния отбор по волейбол и получиха специален подарък от тях.  

 

Случайно избрани от самите национали хора на улицата бяха зарадвани с билети за започващото през октомври Европейско първенство по волейбол за мъже 2015, на което България е домакин заедно с Италия.

 

Пропуските имаха добавена стойност, именно защото самите играчи и треньорът им Пламен Константинов избраха техните притежатели. А към билетите добавиха и своите автографи.

 

„Наистина ли са за нас”, питаха изненадани момичета. Баща, извел невръстния си син, явно ще трябва да го прави фен на волейбола, като го доведе на мачове на Лъвовете. „Ние вече си купихме билети за вашите мачове, тези ще ги дадем на приятелки”, изненадаха приятно от своя страна две дами, любителки на волейбола.

 

Всички желаещи могат да си закупят пропуски за срещите от Евроволей 2015 в мрежите на ticketportal.bg за София и eventim.bg за Варна.

 

Българският национален отбор ще изиграе всичките си срещи в столичната зала „Арена Армеец”. Лъвовете са в Група А заедно с Германия, Холандия и Чехия.  Цените на билетите за един ден от груповата фаза, която ще се проведе на 9, 10 и 11 октомври, са от 5, 10, 15 или 20 лева.

 

Дворецът на културата и спорта във Варна приема всички срещи от Група С, в която водач е настоящият световен шампион Полша, а останалите тимове са Беларус, Белгия и Словения. Цените на билетите за един ден от груповата фаза са от 5, 10 или 15 лева.

 

На 13 и 14 октомври „Арена Армеец” в София ще бъде домакин на срещите от осминафиналните плейофи и четвъртфиналите, като единичните цени на билетите са от 6, 12, 17 или 25 лева на мач. Най-важните мачове на Евроволей 2015 – тези от финалната четворка, които ще разпределят медалите на 17 и 18 октомври, също ще се проведат в българската столица. За двата полуфинала, мача за третото място и големия финал цените на билетите са от 10, 15, 25 или 30 лева на среща.

 

За тези последни четири фази от първенството на Европа любителите на волейбола могат да си закупят и семеен пакет, който включва четири билета за един двубой със специална отстъпка.

 

Българската федерация волейбол ще дари част от приходите от продажбата на билети за закупуване на цялостно оборудване на сензорна стая в терапевтичния Център за деца с аутизъм, който фонадация И АЗ МОГА / I CAN TOO ще открие в Пловдив.

 

Ето и всички отстъпки за тридневни или семейни пакети:

 

Отстъпки за тридневен пакет от груповата фаза във Варна:

Билет за един ден от 5 лева – за три дни 12 лева
Билет за един ден от 10 лева – за три дни 25 лева
Билет за един ден от 15 лева – за три дни 40 лева

 

Отстъпки за тридневен пакет от груповата фаза в София:

Билет за един ден от 5 лева – за три дни 12 лева
Билет за един ден от 10 лева – за три дни 25 лева
Билет за един ден от 15 лева – за три дни 40 лева
Билет за един ден от 20 лева – за три дни 50 лева

 

Семеен пакет за осминафиналните плейофи и за четвъртфиналите в София:

Четири билета от по 6 лева – 20 лева
Четири билета от по 12 лева – 40 лева
Четири билета от по 17 лева – 58 лева
Четири билета от по 25 лева – 90 лева

 

Семеен пакет за мачовете от финалната четворка в София:

Четири билета от по 10 лева – 35 лева
Четири билета от по 15 лева – 50 лева
Четири билета от по 25 лева – 90 лева
Четири билета от по 30 лева – 100 лева