"Събуди се" започва сезона с обновен декор и още един водещ

 

Още по темата

От този уикенд съботно-неделният сутрешен блок на Нова „Събуди се” започва с обновен декор и нов час – от 8:00 до 11:00 ч. Голямата новина  е, че водещата Мира Иванова вече ще бъде с нов екранен партньор, с който зрителите ще се запознаят още тази събота. Новият ко-водещ е дебютант в публицистиката, но с 10-годишен опит в телевизията.

 

Диана Найденова продължава своята рубрика „Карай направо”. В "Здравей, България" днес тя разказа какво предстои да видят зрителите в неделя. "Ще отидем с един изключителен граничар до браздата, която дели България и Турция. Според моя събеседник не повече от 20% от мигрантите, които нахлуват в Европа, са хора, които бягат от войната, останалите просто търсят по-добър живот", разказа тя. 

 

С нов ден и час на излъчване се завръща в ефира на Нова и „Комбина“. Зрителите вече ще имат възможността да го гледат всеки неделен ден от 16:00 до 19:00 ч. Следвайки концепцията на предаването да бъдат близо до хората и през настоящия сезон, водещите Лора Крумова и Галя Щърбева обещават повече публицистика, неразказни истории и ексклузивни теми и гости.

 

Надежда Узунова продължава своята рубрика "Хвани ме, ако можеш", а тази седмица нейн събеседник ще бъде Илияна Беновска. "Тази рубрика е предизвикателство и за нас, и за гостите, а профайлърът вече ще коментира на живо в студиото. В първия сезон никой не каза, че профайлърът не е прав, колкото пъти ги хванахме, го приеха с наведена глава", каза Надежда Узунова.