За това сигнализира предаването "Господари на ефира"

 

Още по темата

Столичният „паяк” не вдига личните коли на полицаите на ул. "Позитано" при сградата на СДВР. Това се вижда от видео, с което разполага "Господари на ефира". Видеото е заснето от недоволни граждани, които питат защо се случва тази несправедливост.

 

За тях няма и скоби, само бележки на прозореца. Полицаите са обозначи своите автомобили, като са поставили на видни места палки, пагони и други служебни атрибути с отличителните значи на МВР.

 

Това поставя въпросите има ли двоен аршин и чии са колите, защитени от скоби и вдигане с „паяк”?

 

Отговорът от Столичната община всъщност не дава отговор на въпроса защо се допуска това: „Дейностите по репатриране се извършват след разпореждане от страна на органа по контрол на движение по пътищата. В рамките на зоните за почасово платено паркиране, както и извън тях, те обхващат репатрирането на автомобили, паркирали в нарушение на закона. От Общината обясняват и как се заплаща паркорането в „синя” и „зелена зона”. На незаплатилите се поставя „скоба”, а на незаплатилите цената на скобата до края на работния ден колите се репатрират до наказателен паркинг”. 

 

Ако станете свидетели на подобни нередности - сигнализирайте ни в "Моята новина".