Тя призна, че в Къщата се е чувствала като на боксов ринг

 

Никита е големият победител в Big Brother. На финалната права останаха само тя и Кирил, но зрителите подкрепиха жената, която бе определена като най-многопластовата личност в този сезон. Тя спечели сърцата на 70% от зрителите на Нова. Големият победител за 2015 година си тръгна с 26 651 лв., нов луксозен автомобил и любовта на публиката.

 

„Все още нямам представа какво се случва. Плаках, защото това не беше само моя победа, а за всички тези, които и отвън са пресовани, форматирани в рамка, които са обиждани от ниско културни личности като Цветелин”. Това каза Никита в „Събуди се”.

 

Тя призна, че в Къщата се е чувствала като на боксов ринг. „Въздухът в Къщата се режеше с ножица”, допълни победителката.

 

„Сълзите след победата бяха и от облекчение, и от възмездие. Не го очаквах!”, допълни тя и каза, че не е имала стратегия в Къщата. 

 

Корекциите по тялото си тя обясни така: „Променям се, защото имам и козметичен салон и ми е любопитно. Човек ослепява в един момент от промени, но се пита дали не е прекалил, когато другите го погледнат и го попитат”.

 

Приятелят на Никита, с когото са заедно от две години, Борислав Борисов, каза: „Когато близък човек е в Къщата, напрежението се отразява. Много е напрегнато. Аз издържах, но добре, че бях в Швеция, защото в един момент бях като лъв в клетка”. Борислав също е участвал в Big Brother. Според него в шоуто няма как да се излъже, „там стратегиите не вървят, човек не може да се прикрие вътре”.

 

Никита и Борислав живеят в Швеция и ще се завърнат там. "България обаче е моята родина", категорична е победителката в Big Brother.

 

А вие не пропускайте началото на VIP Brother в неделя, 13 септември, точно в 20:00 часа по Нова!