Моника разполага буквално с броени дни, за да се оперира в чужбина от кисти в гръбнака

 

Колко струва един забавен отговор от институция? Понякога цената е цял човешки живот. Млада жена – само на 32 години, разполага буквално с броени дни, за да се оперира в чужбина от тежка диагноза – кисти в гръбнака. Лечение за това в България няма.

 

За Моника от Стара Загора шансът за живот е операция в чужбина – най-близката възможност е клиника в Кипър срещу 80 хиляди лева. Отговорът от Комисията за лечение в чужбина обаче още не идва, защото там били в отпуска! Затова Моника спешно се нуждае от Вашата помощ.
 

Моника Михайлова разбира тежката диагноза само преди 2 месеца. Вариантите пред нея са два - или операция, или живот с болка в инвалидна количка. 

 

Диагнозата е поставена в Американския институт за гръбначна хирургия. Там се съгласяват да оперират Моника в Кипър на 29 септември. Преди месец тя внася документите си в Комисията за лечение в чужбина, откъдето могат да отпуснат до 80% от непосилната за жената сума. Отговорът обаче се бави.


Благодарение на многото благотворителни акции Моника вече е успяла да направи предварителната вноска за клиниката в Кипър. Трябват обаче още 60 хиляди лева, а време няма.


Моника отглежда сама 11-годишната си дъщеря, която въпреки всичко има сили да се усмихва.


БАНКА ДСК-Дарителски сметки 


ТИТУЛЯР: МОНИКА МИХАЙЛОВА


ВАЛУТА: ЕВРО


IBAN: BG31STSA93000022815969


ВАЛУТА: ЛЕВА


IBAN: BG97STSA93000022832920