Най-добрият български тенисист излиза на корта срещу Гаел Монфис

 

Нова телевизия ще предава ексклузивно на живо демонстративен мач на българската тенис звезда Григор Димитров, който ще се състои на 28 ноември в София.

 

Най-добрият български тенисист излиза на корта срещу един от най-атрактивните играчи на ATP тура - Гаел Монфис. Срещата ще се проведе в зала „Арена Армеец” и ще се излъчва директно на 28 ноември, събота, от 20.00 ч. в ефира на Нова.

 

За първи път в България зрителите имат възможност да наблюдават мъжки професионален тенис мач на световно ниво, като плановете на организаторите са всяка година преди Коледа у нас да играят благотворително най-елитни световни спортисти.

 

В късния следобед преди срещата 20 души ще имат възможност да поиграят тенис и да получат съвети за техниката си от Григор и Гаел.

 

Заради мача Григор Димитров записа специално послание до своите фенове. Гледайте видеото!

 

Още една атрактивна спортна среща ще излъчи ексклузивно на живо Diema Sport 2.

 

Дългоочакваният двубой на Кубрат Пулев ще се състои на 17 октомври и ще се предава директно само по Diema Sport 2 и в онлайн платформата Gong Play. Най-сетне стана ясен следващият съперник на Кобрата на професионалния ринг - бразилският ветеран Джордж Ариас, както и мястото на срещата - Карлсруе, Германия. Спортният канал Diema Sport 2 ще излъчва на живо боксовия мач на 17 октомври и ще предложи на зрителите коментарно студио, видео материали и анализи.