"Тъкмо се научих да пускам прахосмукачката и ни спряха тока", негодува певицата

 

Певицата Луна предложи брак на Бойко Борисов от Къщата на Big Brother.

 

"Ако обичаният от мен министър-председател на България все още продължава да мисли, че е обикновено момче от народа, едно още по-обикновено момиче, също от народа, но родено между двете най-велики столици – Плиска и Преслав, предлага брак на нашия премиер. И ако аз съм избрана от Бог да вляза един ден между вашите редици, господин Борисов, бих дала живота си да видя народът на България да живее по-добре от това, което видяха очите ми през моя съзнателен живот”, заяви от Къщата Луна.

 

В „Здравей, България” певицата обясни, че Бойко Борисов има шанс до неделя да вземе решение за бюджета на Къщата, а тя от своя страна "започва баницата".

 

"Имаме нужда от неговата помощ, защото сме го подкрепяли, защото го обичаме. Сега имаме нужда от неговата подкрепа – тук разходите ни растат ежедневно. Имаме нужда да се вдигне бюджетът ни поне тройно. Тъкмо се научих да пускам прахосмукачката и токът спря. Това означава, че нямаме пари, а ние сме много хора. Той е единственият, на който вярваме”, каза певицата.

 

Тя отрече да разиграва театър във връзка с номинацията ѝ за излизане от шоуто и заяви, че остава зрителите да решат какво е най-добро за нея.